Corey Taylor puhui edesmenneestä Joey Jordisonista ensimmäistä kertaa julkisuudessa – ”Hän oli aivan liian nuori ja lahjakas menetettäväksi”

Slipknot-nokkamies puhui koskettavasti entisestä bänditoveristaan.

24.09.2021

Slipknotin perustajajäsen ja alkuperäinen rumpali Joey Jordison menehtyi viime heinäkuussa.Hän oli kuollessaan 46-vuotias.

Slipknot-nokkamies Corey Taylor oli hiljattain vieraana radiopersoona Eddie Trunkin isännöimässä Trunk Nation -ohjelmassa ja puhui vierailunsa aikana ensimmäistä kertaa julkisesti Jordisonista ja tämän kuolemasta.

”Ensimmäisenä ajattelimme hänen perhettään joten otimme heihin heti yhteyttä, varmistimme, että he ovat kunnossa ja kerroimme, että jos he tarvitsevat meiltä jotain – mitä tahansa – heidän tarvitsee vain pyytää”, Taylor kertoo.

”Se oli hemmetinmoinen tragedia. Hän oli aivan liian nuori ja lahjakas menetettäväksi tällä tavalla. Tiedän, että monet ihmiset miettivät niitä syitä, miksei hän ole enää bändissä, mutta me emme aio puhua siitä, koska haluamme mieluummin puhua hänen perinnöstään eli siitä, miten hän auttoi luomaan tämän bändin, jonka toiminnan puolesta me kaikki taistelemme.”

”Se tosiasia, ettei hän ole enää täällä… En vieläkään pysty käsittämään sitä.”

Lisää luettavaa