Cradle of Filth juhlii halloweeniä soittamalla keikan kirkossa – tapahtuma striimataan suorana netissä

Cradle of Filth viettää halloweeninsä kirkossa.

29.08.2020

Koronavuosi 2020 on ajanut bändit ahtaalle, ja tämän ansiosta brittiläinen Cradle of Filth on päättänyt soittaa keikan colchesteriläisessä St. Mary’s Churchissä 30. lokakuuta.

Ratkaisu ei ole ensimmäinen laatuaan, sillä myös Behemoth ilmoitti hiljattain esiintyvänsä ”jumalan huoneessa”.

”Olemme onnemme kukkuloilla päästessämme esiintymään jälleen, ja tällä kertaa näinkin ikonisessa paikassa lähellä kotimaakuntaani Suffolkia”, Cradle of Filthin laulaja Dani Filth tiedottaa.

”Tapahtuma ei juhlista ainoastaan halloweeniä, vaan myös uuden Cradle-albumin valmistumista. Prosessi helpotti neutralisoimaan karanteenin turhauttavuutta, antaen meille aikataulu- ja stressivapaan studiosession. Se helpotti näin ollen meitä tekemään bändin historian parhaan levyn.”

”Ja nyt, lähes vuosi pahamaineisen Lontoon Palladium-keikan jälkeen, Cradle of Filth on palannut kehiin nostamaan St. Mary’s Churchin katon niin uskomattoman ilkeällä settilistalla, että läheisen hautausmaan vainajat saattavat nousta lavalle biisin tai kahden ajaksi!”

”Joten, nappaa lippusi netistä nyt; tämä tulee olemaan ilkeä ja herkullinen performanssi, joka esittelee uuden kosketinsoittajamme ja taustalaulajamme. Kappaleita kuullaan menneisyydestä, nykyisyydestä ja mahdollisesti myös tulevaisuudesta.”

Tapahtuman digitaaliset liput löytyvät täältä.

Lisää luettavaa