Disturbed-nokkamies jyrähtää: Roger Waters on ”sairas mies”, joka on ”syvällä omassa psykoosissaan ja vihassaan”

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Waters saa lokaa niskaansa David Draimanilta.

04.07.2019

Disturbed konsertoi aiemmin tällä viikolla ensimmäistä kertaa Israelissa. Paikallinen Met Al Metal -radio-ohjelma haastatteli laulaja David Draimania asian tiimoilta ja kysyi tämän mielipidettä artistien ja taiteilijoiden BDS-liikkeestä sekä näiden pyörittämästä Israelin kulttuuriboikotista.

”Se on syöpä joka leviää, valitettavasti, käsi kädessä maailmalla päätään nostavan antisemitismin kanssa. He ovat vain antisemitistejä puvut päällä”, juutalaissukuinen Draiman toteaa.

”Jokaisella on oikeus mielipiteensä – siis sivistyneeseen sellaiseen – ja kaikkia hallintoja saa kritisoida, ihan sama mistä maasta puhutaan. Yksikään valtio ei ole täysin puhdas – luoja tietää, ettei ainakaan Yhdysvallat ole. Tai Saksa tai Iso-Britannia tai suurin osa Euroopan unionista. Mutta kuitenkin jokainen maa silloin tällöin kuvittelee olevansa muita parempi.”

”Mutta jos mietitään ihan puhtaasti filosofisesta näkökulmasta, niin mitä tällaisella boikotilla saavutetaan? Onko se tapa saada asioita oikeasti muuttumaan? Ei sillä päästä mihinkään. Ainoa tapa saada aikaan muutos on saattaa ihmiset yhteen eikä demonisoida ja jakaa erilleen. Se tapahtuu luomalla siltoja, käymällä keskustelua ja jakamalla kulttuuria ja ideoita.”

Draiman ampui haastattelun yhteydessä myös täyslaidallisen Roger Watersin suuntaan, joka on yksi Israel-boikotin ja BDS-liikkeen näkyvimpiä ja äänekkäimpiä tukijoita. Draiman on aiemminkin antanut Watersin kuulla kunniansa – muun muassa silloin, kun Pink Floyd -legenda käytti konserteissaan lentävää sikaa, jonka kylkeen oli maalattu juutalaisten tunnuksena toimiva Daavidintähti.

”Se mies on todella harhainen ja syvällä omassa psykoosissaan ja vihassaan, jonka hän on naamioinut täksi niin sanotuksi BDS-kampanjaksi. Hän on hyvin sairas mies”, Draiman jyrähtää.

”Tämä sama kaveri juhli juuri saatuaan lahjakitaran Venezuelan Nicolás Madurolta, joka on luojan tähden yksi maailman julmimmista diktaattoreista, joka tappaa omaa kansaansa ja näännyttää heidät nälkään. Ja tämä on hänen sankarinsa. Hän puolustaa kaikkia maailman ilkeimpiä diktaattoreita – Marudoa, [Vladimir] Putinia, kaikkia, jotka voidaan katsoa sosialisteiksi tai kommunisteiksi. Hän on jopa puolustanut Syyrian hallintoa ja [diktaattori Bashar Al] Assadia, luojan tähden.”

”En tiedä, mitä huumeita hän on elämänsä aikana vetänyt, mutta oli se mitä tahansa, se on käristänyt hänen aivonsa pahasti. Se kaveri ei enää kulje täydellä teholla.”

Lisää luettavaa