Disturbedin David Draiman muistaa ikuisesti Ronnie James Diolta saamansa ”lauluvinkin” – ”Tunsin itseni neljän tuuman mittaiseksi”

Dio oli/on hieno mies!

17.06.2019

Juuri Hyvinkään Rockfesteillä piipahtaneen Disturbed-yhtyeen nokkamies David Draiman muisteli Raised On Radion haastattelussa tapaamistaan legendaarisen Ronnie James Dion kanssa ja miten hän sai tältä lauluvinkkejä – tavallaan.

”Hänellä oli viinilasi toisessa ja savuke toisessa kädessä. Olin innoissani, kun sain mahdollisuuden tavata hänet – yksi suurimmista idoleistani ja majesteetillisimmista äänistä, mitä rockissa on koskaan ollut. Niinpä vedin hänet hetkeksi sivuun. ’Ronnie, saanko kysyä yhden kysymyksen?'”, Draiman muistelee.

Draiman sanoo tiedustelleensa Diolta, miten tämä lämmittelee, avaa ääntään ja valmistautuu keikkaan. Hän kertoo Dion laskeneen kätensä Draimanin olkapäälle, katsoneensa häntä syvälle silmiin ja tokaisseen: ”Veljeni, jos sinun pitää lämmitellä, sinussa ei ole sitä, mitä homma vaatii”

”Muserruin. Tunsin itseni neljän tuuman mittaiseksi. Hän kyllä sanoi pelleilevänsä kanssani, mutta oikeasti, hän ei koskaan lämmitellyt – viini ja savuke olivat hänen lämmittelyään”, Draiman nauraa.

Lisää luettavaa