Dokumentti kauhun ja metallin yhteydestä loppusuoralla – Uudella trailerilla mukana jäseniä Metallicasta, Slipknotista, Panterasta, Cannibal Corpsesta ja Gwarista

Tekijät hakevat tukea elokuvan jälkituotantokuluihin joukkorahoituskampanjalla

01.09.2016

Työn alla olevan The History of Metal and Horror -dokumentin nimi kertonee jo kaiken oleellisen. Elokuva pohtii kauhuleffojen ja raskaan musiikin yhteyttä haastatellen niin näyttelijöitä, ohjaavia, tehostevastaavia kuin muusikoita.

Ja haastateltavissa toden totta löytyy, niin määrällisesti kuin laadullisesti. Mukana on elokuvapuolelta esimerkiksi John Carpenter, Tom Savini, Bela Lugosi jr., Doug Bradley (Hellraiser-elokuvien Pinhead) ja Sid Haig (Rob Zombien luottonäyttelijä) ja musiikkimaailmasta muun muassa Arthur Brown, Alice Cooper, Kirk Hammett, Corey Taylor, Phil Anselmo, Jonathan Davis, Misfits ja Gwar. Näin vain muutamia mainitaksemme.

Dokumentti on edennyt jälkituotantovaiheeseen, johon tekijätiimi hakee vielä tukea joukkorahoituksella. Tavoitteena on kerätä 38 000 dollaria kattamaan lakiteknisiä kuluja, vakuutuksia, matkakuluja sekä promootiota.

Katso dokumentin trailerit alta. Mikäli haluat osoittaa tukesi tekijöille, klikkaa itsesi tänne.

Lisää luettavaa