Doro: Uusi levy on ”80-prosenttisesti valmis” – mukana myös entinen Warlock-kitaristi

Levy julkaistaan näillä näkymin syksyllä 2018.

Doro Pesch Capital Chaos TV:n haastattelussa tilannepäivityksen, missä mallissa laulajan seuraava albumi tällä hetkellä on. Edellisestä pitkäsoitosta, Raise Your Fististä kun on vierähtänyt jo viisi vuotta.

– Se on 80-prosenttisesti valmis. Mukana on muutamia mahtavia vierailijoita ja sisältää paljon anthemeja, itse asiassa paljon tavallista enemmän. Raskaita biisejä, nopeita biisejä, muutamia synkkiä, romanttisia ja sydäntäsärkeviä balladeja. Skaalaa löytyy super-raskaasta todella melodiseen. En tiedä vielä, tuleeko levylle covereita, ehkä yksi eräältä suuresti rakastamaltani artistilta, jonka keikka oli itse asiassa ensimmäisen rock-konsertti, jossa olen koskaan ollut, Doro kuvailee.

Levyn vierailijoita Doro ei halunnut vielä tässä vaiheessa nimetä tarkalleen, koska mitään ei ole vielä täysin lyöty lukkoon. Yhden varman vierailijan hän kuitenkin paljastaa: ex-bändinsä Warlockin kitaristi Tommy Bolan on mukana levyllä.

– Meillä on biisi työn alla ja hän tulee takuulla soittamaan ainakin muutamia hienoja sooloja levylle. Se on jo kiveen hakattu.