”Emme hyväksy uhkailuja” – Nuclear Blast tiputti deathcoreyhtye Rings of Saturnin listoiltaan

Levy-yhtiön mukaan bändin kitaristi Lucas Mann uhkaili lafkaa, jotta tämä taipuisi hänen vaatimuksiinsa.

05.05.2021

Nucler Blast tiedottaa pudottaneensa amerikkalaisen deathcoreyhtye Rings of Saturnin listoiltaan. Yhtiön mukaan syy on bändin perustajajäsenen Lucas Mannin toiminnassa ja uhkailuissa, joita kitaristi teki levy-yhtiötä kohtaan.

”Nuclear Blast on pitkän linjan levy-yhtiö, joka tukee artistejaan ja kohtelee heitä suurella kunnioituksella. Näin myös Lucas Mannin ja Rings of Saturnin kohdalla. Nuclear Blast on ylpeä antaessaan sellaista tukea, että artistit tuntevat olonsa kotoisaksi ja tarjotessaan läpinäkyvän, rehellisen suhteen”, Nuclear Blastin julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan.

”Valitettavasti Lucas Mann on Rings of Saturnin edustajan ominaisuudessa uhannut julkisesti ’tuomita Nuclear Blastin mahdollisimman kovin sanoin’, mikäli yhtiö ei suostu hänen katteettomiin vaatimuksiinsa. Nuclear Blast on todella yllättynyt ja surullinen Lucas Mannin toiminnan vuoksi, mutta emme hyväksy uhkailuja. Tämän johdosta Rings of Saturn on pudotettu yhtiön listoilta.”

2009 perustettu Rings of Saturn kiinnitettiin Nuclear Blastille vuonna 2016. Yhtye julkaisi yhtiön kautta kaksi viimeisintä pitkäsoittoaan, vuoden 2017 Ultu Ullan sekä vuoden 2019 Gidimin. Rings of Saturn tai Lucas Mann eivät ole tätä kirjoittaessa kommentoineet potkuja eikä yhtiö ole tarkentanut Mannin uhkailujen tai vaatimusten sisältöä. Tätä kirjoittaessa bändi on myös edelleen listattuna levy-yhtiön nettisivuilla.

Lisää luettavaa