”En todellakaan vihaa häntä, mutta onhan hän kamala ihminen” – Sacred Reich -nokkamies pohtii ristiriitaista suhtautumistaan Trumpiin

Phil Rind kertoo Don't Do It Donnie -kappaleen tulleen hänelle unessa.

21.06.2019

Uuden pitkäsoittonsa 23. elokuuta julkaiseva Sacred Reich julkaisi huhtikuussa seiskatuumaisen splitin Iron Reaganin kanssa. Sacred Reich teki julkaisua varten kappaleen Don’t Do It Donnie, joka ottaa osaltaan kantaa tämän päivän politiikkaan ja presidentti Donald Trumpiin.

Basisti-laulaja Phil Rind (kuvassa toisena vasemmalta) keskusteli kappaleesta, politiikasta sekä presidentti Trumpista tuoreessa Revolver-lehden haastattelussa ja totesi suhtautuvansa istuvaan presidenttiin hyvin kaksijakoisesti ja ristiriitaisin tuntein.

”Tunnen aika paljon myötätuntoa häntä kohtaan, sillä tiedän, että hänellä täytyy olla todella vaikeaa. Oletko koskaan ollut sellaisessa työssä, joka on sinulle aivan liikaa eikä sinulla ole mitään hajua, mitä olet tekemässä? Se on kamala tunne. Ja se on hänen jokapäiväistä elämäänsä. Mutta hänen egonsa ei anna hänen myöntää sitä itselleen. Hänen on pakko käydä sisäistä kamppailua ja se on ongelmallista”, Rind pohtii.

”Minulla on Trumpia tukevia ystäviä, jotka sanovat, että vihaan häntä. En vihaa ketään. En todellakaan vihaa häntä, mutta onhan hän kamala ihminen. Hän on hyvä esimerkki siitä, millainen elämästäsi tulee, kun olet narsisti ja tärkeintä on egosi, tilipussisi ja selviät kaikesta kuin koira veräjästä. Se on täysi vastakohta sille, mitä kaikkien tulisi tavoitella. Dalai Lama sanoi aina, että paras tapa olla hyvä itselleen on olla hyvä toisille.”

Rind kertoo Don’t Do it Donnie -kappaleen tulleen hänelle unessa ja sanoitusten syntyneen todella nopeasti.

”Se äänitettiin viidessä minuutissa. Siinä on ennen kaikkea kyse asenteesta. Se ei ole sanoituksiltaan kovin vihainen vaan lähinnä vihjaa [Trumpille], ettei kannattaisi ylettömästi vittuilla kaikille.”

Lisää luettavaa