Ensiesityksessä tuomiopäivän synkkää onnea juhlistavan Black Acid Worldin musiikkivideo – taustalla Sotajumalasta ja …and Oceansista tuttuja miehiä

Anarchy on ensipuraisu /ʌɪsəˈleɪʃ(ə)n/-singleltä, joka julkaistaan Skithund Recordsin toimesta kaikilla digialustoilla 29.5.

Black Acid Worldin perustivat metalliskenessä nahkansa luoneet Tomi Otsala, Pete Lapio (Sotajumala) ja Antti Simonen (…and Oceans ex-Alghazanth) vuonna 2018. Kokoonpano sai lopullisen muotonsa, kun mukaan liittyi suomalaisen undergroundmetallin veteraani Kim ”Kena” Strömsholm (.A.C.I.D., The Mist from the Mountains, ex- …and Oceans).

Musiikillisesti Black Acid Worldin soundissa on vivahteita darkwavesta ja drum & bassista, mutta mukaan sekoitetaan pahaenteisiä elementtejä dark ambientista ja electrosta. Massa teroitetaan metallin äärimmäisyydellä ja lopulta mönjä puetaan black popin mustaan kaapuun.

Bändin mukaan ”ilmaisun taustalla on polte katkoa taiteelliseen luomisprosessiin liittyviä kahleita: nyt lisätään biitteihin breikkejä ja nostetaan entiteetti uudelle tasolle trikkejä ja biittejä hyödyntäen – ilman mitään rajoituksia. Vähän sama ajatus kuin The Prodigyllä 90-luvun tanssi- ja rave-skenessä, mutta Black Acid World matkaa kohti hämärämpiä tunnelmia.”

Näytteeksi annetun Anarchy-kappaleen äänimaisemat liukuvat raskaista bassotaajuuksista rytmikkääseen ekstaasiin. Sanoitukset ja visuaaliset teemat maalaavat synkän maailmankuvan anarkian ja dystopian väreillä.

/ʌɪsəˈleɪʃ(ə)n/ on ensimmäinen osa singlejulkaisujen trilogiaa, jonka muut osat julkaistaan vielä vuoden 2020 aikana.