Ensinäytössä Horizon Ignitedin Towards the Dying Lands -video – Insomniumin ja Omnium Gatherumin Markus Vanhala mukana singlellä

Singlejulkaisu on bändin uuden ajan ensimmäinen maistiainen.

Kotimainen metalliryhmä Horizon Ignited julkaisi tuoreimman singlensä Towards the Dying Land viime perjantaina (16.4.). Kyseessä on ensimmäinen biisimaistiainen tulevalta levyltä ja sillä kuullaan vierailevana soolokitaristina Insomniumista ja Omnium Gatherumista tuttua Markus Vanhalaa.

Towards The Dying Lands oli albumin ensimmäisten valmistuneiden sävellysten joukossa, ja se esittelee ehkä eniten tulevan levyn uusia elementtejä. Edellisen albumin kulmakivinä toimineiden voimasointukitaravallien sijaan kappale nojaa vahvemmin riffeihin, kuitenkin säilyttäen yhtyeellemme tunnusomaisen soundin”, kitaristi Johannes Mäkinen kommentoi.

Kappaleeseen kuvattu musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Infernon välityksellä. Videon on ohjannut, kuvannut sekä leikannut kaksikko Patrik Nuorteva – Tuomas Kurikka.

”Kuvausten pitäminen hylätyssä lämmittämättömässä rakennuksessa keskellä pimeintä joulukuuta oli juuri sitä miltä se kuulostaa. Oli miten oli, hämmästyttävän korkealla työmoraalilla koko yhtye jaksoi painaa menemään pakkasesta sekä märistä hiuksista ja vaatteista huolimatta.”