Ensinäyttö: Mitä jos elämä onkin vain shakkipeli kuolemaa vastaan? Tätä pohditaan Weightless Worldin Initiate Restart -singlellä

Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta kakkosalbumilta.

28.02.2023

Jyväskyläläinen modernia metallia soittava Weightless World julkaisee keskiviikkona 1.3. uuden Initiate Restart -singlen. Kyseessä on ensimmäinen singlelohkaisu loppuvuodesta julkaistavalta toiselta pitkäsoitolta. Kappaleen kylkeen tehty video saa nyt ensiesityksensä Infernon välityksellä.

Initiate Restart on kunnon metallibängeri höystettynä sopivalla määrällä jekkuja ja kruunattuna tietysti tavaramerkiksi muodostuneella isolla ja eeppisellä WW-kertsillä. Kappale on testattu myös pariin kertaan jo livenä ja tulokset ovat olleet vakuuttavia!”, kommentoi kitaristi Valtteri Viinikka.

”Musavideossa pohditaan, onko elämä ja kuolema meidän omissa käsissämme vai jonkin muun sanelemaa. Entä jos elämä onkin vain shakkipeli, jossa tekemäsi siirrot määrittävät kuinka pitkään pärjäät kuolemaa vastaan?” valottaa laulaja Perttu Korhonen.

”Asiaa voi myös lähestyä miettimällä, mikä panos itselleen olisi riittävä laittamaan kaiken alttiiksi. Kuinka hyvä palkinnon tulisi olla tai jopa miten huono nykytilanteen täytyy olla, jotta lähdet riskeeraamaan terveytesi, varallisuutesi, ihmissuhteesi tai jopa itsesi tavoitellaksesi jotain parempaa”, Viinikka lisää.

Lisää luettavaa