Entinen lapsimalli syyttää Steven Tyleria seksuaalisesta hyväksikäytöstä – jo toinen samankaltainen syytös

Tylerin ahdinko syvenee.

04.11.2023

Yhdysvaltalaisen rockin veteraaniyhtye Aerosmithin nokkamies Steven Tyleria syytetään jälleen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Hiukan vajaa vuosi sitten uutisoitiin laulajaa kohtaan nostetusta oikeusjutusta, jossa tapahtuma-aikaan 16-vuotias Julia Holcomb, nykyiseltä nimeltään Julia Misley, syytti Tyleria seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja -pahoinpitelystä sekä henkisen kärsimyksen tuottamisesta muun muassa aborttiin pakottamalla.

Nyt Tyleria vastaan on nostettu uusi syyte, kun entinen lapsimalli Jeanne Bellino kertoo tämän käyneen kimppuunsa hänen ollessaan 17-vuotias. Tyler oli tuolloin 27.

Loudwire kertoo Bellinon tavanneen Tylerin New Yorkissa kesällä 1975. Heidän kävellessään Tylerin ja tämän seurueen kanssa kadulla Tyler väitetysti pakotti Bellinon puhelinkoppiin, jossa kävi hänen kimppuunsa.

Tylerin väitetään työntäneen kielensä väkisin Bellinon kurkkuun, kosketelleen tämän rintoja, takapuolta ja sukuelimiä sekä riisuneen tämän vaatteita painaessaan häntä puhelinkopin seinää vasten. Bellino kertoo tunteneensa Tylerin ohuiden housujen läpi selvästi tämän peniksen olleen erektiossa.

Tylerin rusikoidessa ja kouriessa Bellinoa tämä oli myös hinkannut itseään uhriaan vasten esittäen seksuaalista aktia. Muut yhtyeen jäsenet ja mukana ollut seurue olivat seisseet puhelinkopin ulkopuolella nauramassa ja ohi oli kulkenut ihmisiä jotka näkivät tilanteen, mutta kukaan heistä ei ollut puuttunut asiaan.

Lopulta kauhuissaan ollut Bellino oli päässyt kopista ulos ja he kaikki olivat jatkaneet matkaa kohti määränpäänään ollutta Warwick Hotelia. Bellino kertoo ahdistelun jatkuneen hotellilla, jossa Tyler oli väitetysti alkanut jälleen hieroa itseään häntä vasten sekä suudella häntä väkisin vastusteluista huolimatta.

Bellino jatkaa Tylerin sanoneen menevänsä pikaisesti käymään hotellihuoneessaan, jonne tämä kutsuisi Bellinon hetken päästä. Kun yksi Tylerin seurueen jäsenistä oli kehottanut pelosta puhekykynsä menettänyttä Bellinoa menemään huoneeseen, tämä oli juossut kohti hotellin ovea, jossa edellisen ahdistelun nähnyt ovimies oli auttanut hänet taksiin ja käskenyt kuljettajan ajaa pois.

Bellino kertoo joutuneensa tapahtuman jälkeen sairaalaan ja kärsineensä sekä fyysisistä että henkisistä tuskista, pysyvästä psyykkisestä ahdistuksesta, nöyryytyksestä ja häpeästä. Hän kertoo joutuvansa edelleen syömään lääkkeitä tapahtuman aiheuttamien traumojen takia.

Lisää luettavaa