Entinen W.A.S.P.-kitaristi Chris Holmes jätti Suomen taakseen

Kaikista maailman paikoista Suomen Porvoon asuinpaikakseen alkuvuodesta valinnut entinen W.A.S.P.-kepittäjä Chris Holmes on nostanut kytkintä ja muuttanut Ranskaan, elokuvajuhlistaan tuttuun Cannesiin. Syyksi tähän mies mainitsee sopivien soittajien etsimisen Mean Man -bändiinsä. Holmes kertoi Riff-mag.com-sivustolle antamassaan haastattelussa seuraavaa:

”Lähdin helmikuussa Los Angelesista, eikä minulla ole aikeita palata takaisin. En aio palata Amerikkaan enää koskaan. Amerikka on minulle mennyttä. Historiaa. Myin koko omaisuuteni pois ja jätin jopa koirani sinne.”

”Ellet tee räpmusiikkia, sinulla ei ole tänä päivänä mahdollisuuksia myydä musiikkia Amerikassa. Siellä ei ole enää rocklehtiä ja koko kulttuuri on muuttunut täysin. Mustat ovat tuoneet räpin valkoisille, ja valkoihoiset skidit yrittävät käyttäytyä kuin idolinsa; roikottavat housujaan ja näin. En ole täysin varma asiasta, mutta luulen, että rock on nuorison keskuudessa nössömusiikkia. Täytyy kuunnella gangstaräppiä saadakseen hyväksyntää.”

Holmes jatkaa kertomalla musiikkiprojekteistaan:

”Tein juuri muutaman keikan Suomessa ystävieni kanssa, eikä tämä projekti vienyt ihan niin pitkälle kuin olisin toivonut, joten lähdin tänne Ranskaan etsimään soittajia uuteen bändiini. Olen julkaissut yhden soololevyn, jonka nimi on Nothing to Lose (2012). Nauhoitin myös viime vuonna täydet kaksitoista biisiä Shitting Bricks -levylle, mutta albumi on vielä miksaamatta.”