Entombedin alkuperäisjäsenet julkaisivat muistokirjoituksen LG Petroville – ”Hyvät muistot pysyvät aina mukanamme”

Syöpä vei Lars-Göran Petrovin viime viikonloppuna.

12.03.2021

Ruotsalaisessa death metal -pioneeri Entombedissa laulanut Lars-Göran ”LG” Petrov menehtyi syöpään viime viikonloppuna. Lukuisat muusikkoystävät ja kollegat ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa omia muistokirjoituksiaan edesmenneelle laulajasuuruudelle ja nyt myös Petrovin entiset Entombed-bänditoverit, debyyttilevy Left Hand Pathin (1990) äänittäneeseen kokoonpanoon kuuluneet Alex Hellid, Uffe Cederlund ja Nicke Andersson ovat rikkoneet hiljaisuuden julkaisemalla yhteisen muistokirjoituksen.

”Kaikki vuodet, ahkerointi, unelmat, kamppailut, palkkiot, huumori, naurut ja kyyneleet. Matka on ollut hemmetin pitkä ja muistoja on runsaasti – kaikki mitä koimme ja mille nauroimme yhdessä, pienet ja isot asiat teini-ikäisistä lähes aikuisiksi. Sinun nyt legendoiksi muodostuneet ja ainutlaatuiset sanontasi, ’LG-ismisi’ tulevat vielä joskus päätymään sanakirjoihin”, kolmikko kirjoittaa.

”Osanottomme perheellesi ja kaikille ystävillesi ympäri maailman. Jatkat elämääsi kaikissa niissä, joita olet koskettanut. Tulemme kaipaamaan sinua, perheemme jäsentä ja hyvät muistot pysyvät aina mukanamme. Lepää rauhassa, LG. Rakkaudella Uffe, Nick ja Alex.”

Lisää luettavaa