Fanit haluaisivat jo tietää, kuka on Fear Factoryn uusi laulaja, mutta Dino Cazaresilla ei ole kiire julkistaa asiaa – ”Olkaa kärsivällisiä”

Cazares haluaa julkistuksen sujuvan täydellisesti.

17.08.2022

Industrial metal -veteraani Fear Factoryn pitkäaikainen laulaja Burton C. Bell ilmoitti syksyllä 2020 eroavansa bändistä kyllästyttyään lopullisesti olemaan missään tekemisissä kitaristi Dino Cazaresin kanssa.

Kesällä 2021 yhtye julkaisi viimeisimmän albuminsa Aggression Continuum, jolla kuultiin vielä Bellin laulua. Cazares on sanonut löytäneensä jo Bellille korvaajan, mutta on pitänyt uuden laulajan identiteetin visusti salassa, vaikka malttamattomimmat fanit haluaisivatkin jo tietää, kuka yhtyeen keulilla jatkossa seisoo.

Cazares kommentoi asiaa tuoreessa This Day In Metalin haastattelussa (josta uutisoi Blabbermouth) ja sanoi, ettei halua kiirehtiä paljastamaan mitään liian aikaisin.

”Monet kyselevät minulta netissä Fear Factorysta. ’Milloin vittu julkaisette uuden biisin? Milloin julkistatte laulajan?’ ja bla blaa blaa. Mutta minä en hötkyile, koska haluan, että asiat hoidetaan oikein. Otan aikani ja siitä tulee jotain mahtavaa”, Cazares tuumaa.

”Ihmiset haluavat, että hätiköin, mutten aio tehdä sitä. ’Kerro jo vittu kuka se laulaja on, senkin paskiainen’. Kaikki vain huutavat minulle ja käskevät tehdä asioita. Olkaa kärsivällisiä.”

”Haluan, että [julkistuksesta] tulee jotain mahtavaa. Haluan, että uusi biisi ja laulaja julkistetaan samaan aikaan, jotta ihmiset voivat olla innoissaan biisistä. Jos kerron nyt, kuka laulaja on, ihmiset ovat vain ’Jaa, vitut siitä jätkästä’ vaikka eivät ole edes kuulleet hänen laulavan vielä. Haluan, että he kuulevat ja näkevät hänet – kyllä, hän on mies – jotta voivat innostua asiasta.”

Cazares myös vahvisti huhun, että hänen Divine Heresy -sivuprojektiinsa tänä vuonna kiinnitetty Once Human -solisti Lauren Hart oli yksi Fear Factory -laulajan pestiin hakeneista.

”Olen tuntenut Laurenin todella, todella pitkään. En tiedä, ehkä kymmenen vuotta. Olen aina tiennyt, että hän on lahjakas laulaja, mutta kaikki eivät vain sovi tiettyihin bändeihin. Kyllä, hän haki Fear Factoryyn, mutta Burtonin tyyli menee matalammassa, goottimaisessa rekisterissä. Sitä on vaikea selittää, enkä halua kuulostaa millään lailla seksistiseltä, mutta joskus naisääni ei vain kuulosta hyvältä niin matalalla. Hän kuulosti paljon paremmalta Divine Heresyssä”, Cazares toteaa.

”Kun kuulin hänen laulavan Failed Creation -kappaleen, se oli siinä. Hänestä tuli uusi solisti. Se oli täydellistä. Se on juuri hänen rekisterissään ja kuulosti uskomattomalta. Hän on äärimmäisen lahjakas enkä malta odottaa, että pääsemme julkaisemaan uutta kamaa.”

Lisää luettavaa