Fanit huolestuivat Slipknotin uuden levyn nimen vuoksi – keulahahmo Corey Taylor kommentoi asiaa

Spekulaatiot bändin hajoamisesta eivät pidä paikkaansa, vakuuttaa laulaja.

25.07.2022

Slipknot julkaisi viime viikolla uuden singlen sekä paljasti lisätietoja syksyllä ilmestyvästä uudesta levystään. Levyn nimi on The End, So Far ja se ilmestyy 30. syyskuuta.

Albumin nimi on kuitenkin saanut jotkut fanit huolestumaan ja huhumyllyn liikkeelle. Jotkut arvelevat nimen viittaavan siihen, että levy tulee jäämään bändin viimeiseksi ja että yhdeksikkö aikoo lyödä soittimet naulaan.

Laulaja Corey Taylor kommentoi asiaa yhtyeen keikalla Bulgarian Hills of Rock -festivaaleilla viime torstaina (21.7.) ja rauhoitteli, ettei bändillä ole mitään aikeita mennä minnekään.

”Jotkut teistä ovat ehkä kuulleet uutisen, että Slipknot on julkaisemassa uuden levyn hyvin, hyvin pian. Sen nimi on The End, So Far. Ja tiedoksi kaikille teille tuomiopäivän ennustajille, jotka luulette että bändi on hajoamassa, niin ei todellakaan ole. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että yksi aikakausi loppuu ja loppuelämämme alkaa”, Taylor totesi ennen kuin yhtye alkoi soittaa uudelta levyltä löytyvää The Chapeltown Rag -kappaletta.

Nimi viitannee siihen, että Slipknotin nykyinen levytyssopimus Roadrunnerin kanssa päättyy tähän levyyn, kuten perkussionisti ja biisintekijä Shawn ”Clown” Crahan kertoi vuosi sitten antamassaan haastattelussa. Bändi on kuulunut Roadrunnerin kaartiin debyyttilevy Slipknotista (1999) saakka.

Slipknot tuo isännöimänsä Knotfest-tapahtuman Suomeen ensi kuussa. Knotfest järjestetään Turussa 12.-13. elokuuta ja Slipknotin lisäksi tapahtumassa esiintyvät muun muassa Nightwish, Arch Enemy, Bring Me the Horizon, Lamb of God ja Cradle of Filth.

Alla videoita yhtyeen Bulgarian-keikalta. Ensimmäisessä Taylor kommentoi huhuja, toisessa yhtye soittaa The Chapeltown Rag -kappaleen.

Lisää luettavaa