Gene Simmons vieraili Ace Frehleyn keikalla – huhumylly Spacemanin KISSiin paluusta kiihtyy

06.02.2017

Rocklegenda KISSissä vuosina 1973-1982 ja uudestaan vuosina 1996-2002 toiminut kitaristi Ace Frehley oli soolokeikallaan 3. helmikuuta Beverly Hillsissä Kaliforniassa. Kyseistä keikkaa oli seuraamassa myös Kissin johtohahmo Gene Simmons ja keikan jälkeen Frehleyn Facebook-sivuille ilmestyi miesten yhteiskuva ja tämä on lisännyt vettä huhumyllyyn koskien Frehleyn paluuta yhtyeeseen.

Frehleyn mahdollinen Kissiin paluu sai tuulta purjeisiin jo viime vuonna kun Kissin laulaja-kitaristi Paul Stanley levytti yhdessä Frehleyn kanssa coverin Free-yhtyeen kappaleesta Fire And Water. Kappale julkaistiin Frehleyn Origins, Vol.1 -coverlevyllä. Tämä oli ensimmäinen miesten välinen yhteistyö sitten vuonna 1998 julkaistun Kissin Psycho Circuksen.

Mennessä nähdään onko kyseessä vain kaverin vierailu toisen keikalla, mutta Frehley on kuitenkin viime vuonna ilmaissut Trunk Nation -radio-ohjelmassa, että voisi olla halukas liittymään mukaan Kissin viimeiselle kiertueelle ja että asian suhteen pallo on Genellä ja Paulilla.

”En ole kuullut mitään Paulista ja Genestä. Tosin sain eräänä päivänä tekstiviestin Geneltä. Hän haluaisi tulla tammikuussa katsomaan keikkaani. Ehkä hän heittää ilmoille suuren kysymyksen”, Frehley puolestaan kertoi Talking Metalille joulukuussa.

KISS saapuu myös konsertoimaan Suomeen 4. toukokuuta Helsinkiin Hartwall Areenalle.

Lisää luettavaa