Glenn Danzigin seuraava elokuva on vampyyreilla ja verellä höystetty spagettiwestern – ensimmäinen traileri julki

Kameran edessä vilahtelee paljon tuttuja hahmoja - ja toki Danzig itse.

09.02.2021

Glenn Danzigin (Danzig, Samhain, Misfits) edellinen elokuvaprojekti, muusikon itsensä ohjaama ja käsikirjoittama Verotika (2019) oli floppi kaikilla mahdollisilla mittareilla. Tämä ei kuitenkaan Danzigia lannista vaan seuraava leffaa pukkaa jo.

Death Rider in the House of Vampires on spagettiwesterniä ja kauhua sekoittava elokuva, jossa kaikki – siis aivan kaikki – ovat vampyyreja. Elokuva on jälleen Danzigin ohjaama ja käsikirjoittama ja tällä kertaa mies esiintyy myös kameran edessä. Näyttelijäkaartiin on saatu mukaan myös paljon tuttuja hahmoja kuten Danny Trejo (Machete, Machete Kills, From Dusk till Dawn, Heat), ohjaustöistään paremmin tunnettu Eli Roth (Hostel, Death Wish), Julian Sands (Arachnophobia, A Room with a View, Naked Lunch), Kim Director (Book of Shadows: Blair Witch 2, The Deuce) sekä Verotika-elokuvassakin näytellyt aikuisviihdetähti Ashley Wisdom. Death Riderin roolissa nähdään Devon Sawa (Final Destination, Casper).

Vahvasti From Dusk till Dawn -elokuvilta, varsinkin leffasarjan villiin länteen sijoittuvalta kolmannelta osalta haiskahtavan Death Rider in the House of Vampiren ensimmäinen traileri on nyt julkaistu ja sen pariin pääset tuota yläpuolelta.

Lisää luettavaa