Godsmack-kitaristin poika menehtyi yllättäen – yhtye peruu koko Euroopan-kiertueensa

Tony Rombolan poika oli kuollessaan vasta 34-vuotias.

17.10.2018

Godsmack tiedottaa joutuvansa perumaan tulevan Euroopan-kiertueensa kokonaan. Syy tähän on kitaristi Tony Rombolan (kuvassa vasemmassa laidassa) perhettä kohdannut valitettava tragedia.

”Kirjoitan tämän viestin henkilökohtaisesti kitaristimme Tonyn ja vaimonsa Suen puolesta tiedottaakseni, että Tony ja hänen perheensä ovat kohdanneet menetyksen, jota yhdenkään vanhemman ei tulisi milloinkaan joutua kokemaan. Tonyn ja Suen poika Joe Fay menehtyi yllättäen viime viikolla vain 34-vuotiaana”, kirjoittaa yhtyeen nokkamies Sully Erna.

”Sillä aikaa, kun odotamme lisätietoja siitä, mitä on tapahtunut, pyydämme kaikkia nöyrästi kunnioittamaan Tonyn ja hänen perheensä yksityisyyttä surutyön aikana. Kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä, rukouksista ja tuesta tänä vaikeana aikana. Lupaan, että palaamme suurempana ja vahvempana vuoden 2019 alussa ja tulemme korvaamaan kaikki keikat.”

Godsmackin oli tarkoitus aloittaa Euroopan-kiertueensa 29. lokakuuta Tukholmasta ja jatkaa siitä muun muassa Osloon, Kööpenhaminaan, Hampuriin, Manchesteriin, Lontooseen, Wieniin ja Budapestiin. Suomea tälle kiertueelle ei oltu mahdutettu. Yhtye julkaisi viimeisimmän When Legends Rise -albuminsa viime huhtikuussa.

Lisää luettavaa