”Haista vittu!” – Max Cavaleran vaimo tulistui Sepultura-laulaja Derrick Greenin kommenteista

Gloria Cavalera veti sitten kunnolla herneet nenään laulajan tuoreen haastattelun takia.

04.02.2020

Gloria Cavalera, Max Cavaleran vaimo ja manageri, suuttui Sepulturan nykyiselle laulajalle Derrick Greenille tämän hiljattain Scars And Guitarsille antamien lausuntojen vuoksi.

Greeniltä kysyttiin haastattelussa, mitä hän ajattelee niistä faneista ja ihmisistä, jotka kaipaavat edelleen Sepulturan klassisen kokoonpanon – Max ja Igor Cavalera, Andreas Kisser ja Paulo Jr. – perään ja toivovat reunionia. Green vastasi suht diplomaattisesti, että on luonnollista, että ihmiset kaipaavat jotain tuttua ja nostalgista, mutta yhtye ja hän itse katsovat mieluummin eteenpäin.

”En juuri murehdi muiden ihmisten puolesta ja siitä, että he ovat jääneet menneisyyden vangiksi. Se on asia, johon en halua ottaa osaa tai olla sen kanssa tekemisissä”, Green kommentoi viitaten tällaisiin faneihin.

Ilmeisesti Greenin sanomiset ymmärrettiin kuitenkin Cavalera-leirissä todella väärin, sillä Gloria purkautui sosiaalisessa mediassa haistatellen Greenille oikein kunnolla ja ihmetellen, miksi Green jauhaa jostain reunionista – eli siis vastasi toimittajan kysymykseen.

”Hei, kuuntelepa tätä! Haista vittu! Max ja Igor eivät ole koskaan puhuneet reunionista. Miksi kuvittelet heidän lähteneen? Sinun pitää puhua Maxista ja Igorista päästäksesi otsikoihin? Sinun tässä on vaikea päästää irti. Max ja igor voivat palata juurilleen ja sinä et voi muuta kuin laulaa minun mieheni kirjoittamia lyriikoita”, Gloria tykittelee

Eräs toinen henkilö pohti myös Glorian julkisen postauksen kommenteissa, miksei yhtye vaihtanut nimeään sen jälkeen, kun Max lähti ovet paukkuen yhtyeestä vuonna 1996, johon Gloria vastasi:

”No, ainahan voin spekuloida, mutta totuus suututtaa ihmisiä. Me kaikki tiedämme kyllä, mikseivät he vaihtaneet nimeä. Oikea kysymys on… Jos Max on se tyyppi, jonka he väittävät hänen olevan, miksi he sitten laulavat hänen tekstejään? En minä ole nähnyt ketään muuta keittiön pöydän ääressä sanoituksia rustaamassa kuin Maxin.”

Lisää luettavaa