Helloween julkaisee uuden livealbumin – vie takaisin Pumpkins United -kiertueen tunnelmiin

Yhtye on myös lupaillut uutta studioalbumia all stars -kokoonpanollaan.

02.07.2019

Helloween yhdisti sekä nykyisten että entisten jäsentensä voimat hiljattain pidetyllä Pumpkins United -kiertueella, joka ulottui Suomeenkin pariin otteeseen. Nyt yhtye julkaisee kiertueelta taltioidun United Alive -liven, joka ilmestyy niin cd:nä, vinyylinä dvd:nä kuin blu-rayna 4. lokakuuta.

Dvd/blu-ray -paketti sisältää taltiointeja Saksan Wacken-festivaaleilta, Madridista sekä bonuksena São Paulon Espaço das Américas -vetäisyn. Cd- ja vinyyliversiot sisältävät puolestaan Madridin-konsertin sekä bonusraitoja Wackenista, São Paulosta, Prahasta sekä Santiago de Chilestä.

”Ei ollut helppo tehtävä tiivistää tämä uskomaton kiertue ja taltioida se sellaisena, miten sen itse koimme. Siksi päätimme heittää yhteen suurimman festarikeikan, massiivisen areenakonsertin sekä hikisen klubikeikan”, laulaja Michael Kiske kommentoi.

”Tämä uskomaton matka oli yksi niistä taianomaisista hetkistä, joita ei voi pukea sanoiksi. Se oli yksinkertaisesti juuri sitä, mitä rakastamme yli kaiken: tapasimme hienoja ihmisiä, matkasimme muistoissamme taaksepäin ja juhlimme ultimaattista Helloween-juhlaa yhdessä”, kommentoi puolestaan laulaja Andi Deris.

Yhtye on aiemmin myös vihjannut työstävänsä tällä porukalla – johon kuuluvat Derisin ja Kisken lisäksi kitaristi Michael Weikath, kitaristi-laulaja Kai Hansen, basisti Markus Grosskopf, kitaristi Sascha Gerstner sekä rumpali Daniel Löble – ihka uuden studioalbumin. Esimakua ryhmän studiotaiasta ollaankin jo saatu vuonna 2017 ilmestyneen Pumpkins United -singlen tiimoilta.

Lisää luettavaa