Hellsinki Metal Festivalin etkot paisuivat jäähalliluokkaan – luvassa Beast in Blackin uran isoin show

Liput myynnissä 15.1. alkaen.

12.01.2024

Viime kesänä Hellsinki Metal Festivalin etkoja vietettiin klubeilla, mutta tulevana kesänä lyödään isompi vaihde silmään. Elokuun 9. ja 10. päivä Nordiksella vietettävän festivaalin etkot pidetään nimittäin Helsingin jäähallilla torstaina 8.8. ja luvassa on Beast in Blackin uran massiivisin show.

Liput Hellsinki Metal Festivalin Warm Up Show -tapahtumaan tulevat Ticketmasterissa myyntiin maanantaina 15.1. kello 10. Tapahtumaan ei ole ikärajoitusta. Liput etkoille maksavat 49€. Myyntiin lasketaan myös rajoitettu erä alehintaisia lippuja niille, jotka ovat jo ostaneet kahden päivän lipun Hellsinki Metal Festivaliin tai jotka ostavat festariliput kimpassa Warm Up Show -lipun kanssa.

Hellsinki Metal Festivaliin on tähän mennessä kiinnitetty muun muassa Hammerfall, Deicide, Kreator, Avantasia, Mayhem, Satyricon, Doro ja Heaven Shall Burn. Muista myös kevään See You in Hell -klubikeikat, joista ensimmäinen järjestetään 26.1. Bar Loosessa. Tuolloin lauteille nousevat Terveet Kädet, Força Macabra sekä Walhalla.

Lisää luettavaa