Helsinkiläinen klubifestivaali vaihtoi nimensä ja julkisti ensimmäiset esiintyjät – Wiegedood ja Nervecell mukana

Hellsinki Metal Horizons pelkisti nimensä #Horizoniksi.

09.01.2023

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Hellsinki Metal Horizons -klubifestivaali uudistuu ja vaihtaa samalla nimensä. Festivaali tottelee nyt pelkistetympää #Horizons23 -nimeä. Tapahtumapaikkana toimii On the Rocks.

”Hellsinki-termille alkoi olla ylikäyttöä ja haluttiin tehdä ekstremempi, kompaktimpi ja keskeisemmin sijoitettu klubifestari tänä kesänä. Bändien määrä pysynee kymmenen hujakoilla, illat kahdessa. Ei silti, suuruudenhullujahan tässä ollaan, joten jos lipunmyynti lähtee laukalle, tämä saattaa vielä paisua”, kommentoi promoottori Juha Virtanen Elektrik Products -ohjelmatoimistosta.

2.-3. kesäkuuta järjestettävän tapahtuman ensimmäiset esiintyjäkiinnitykset ovat belgialainen black metal -yhtye Wiegedood, dubailainen death metal -yhtye Nervecell sekä helsinkiläinen Devenial Verdict, joka julkaisi debyyttialbuminsa viime vuonna. Lopullinen ohjelmisto, päiväkohtaiset aikataulut sekä lippujen hinnat julkaistaan kevään mittaan. Kahden päivän early bird -lippuja saa jo Tiketistä 55 euron hintaan.

”Festarin runko rakentuu harvoin jos  koskaan Suomessa nähtyjen ulkomaisten bändien ja nousevien suomalaisten kykyjen varaan. No on siellä yksi vanhakin mutta se on vitun kova. Kuten viimeksikin, rave-elementti on jälleen läsnä ja tekniikkaan ja dekoihin tullaan kiinnittämään erityistä huomiota”, avaa Virtanen.

Lisää luettavaa