Hevineulonnan maailmanmestaruudesta mitellään taas! – hakuaika on käynnissä

"Pitkän tauon jälkeen maailma tarvitsee nyt yhteisöllisyyttä, iloa, hauskaa hulluutta ja yllättäviä elämyksiä", toteaa tapahtumajärjestäjän edustaja Mari Karjalainen.

04.04.2022

Ensimmäistä kertaa vuonna 2019 hämmennystä ja ihastusta herättäneet Heavy Metal Knitting World Championship eli hevineulonnan maailmanmestaruuskisat jouduttiin jättämään väliin 2020 ja viime vuonna tapahtuma järjestettiin netissä. Nyt tänä kesänä kisat päästään taas järjestämään livetapahtumana. Haku heinäkuun alussa järjestettävään finaaliin on nyt avattu.

”Pitkän tauon jälkeen maailma tarvitsee nyt yhteisöllisyyttä, iloa, hauskaa hulluutta ja yllättäviä elämyksiä! Tämän vuoden Heavy Metal Knitting World Championship on äärimmäinen yhdistelmä kaikkea tätä nautittuna suoraan Joensuun torilla tai netin kautta vaikka kotisohvalla, sillä tapahtuma näytetään myös verkossa ja se on kaikkien saatavilla maailmanlaajuisesti. Langan ja tukan tuuletusta on tarjolla, kunhan muistaa tulla paikalle tai virittää digilaite oikealle kanavalle”, kommentoi WTF Productions Oy:n Mari Karjalainen tapahtumajärjestäjän edustajana.

Kilpailijoiksi voivat ilmoittautua kaikki maailman täysi-ikäiset hevineulojat. Hakuaika on avoinna 15. toukokuuta saakka ja mukaan voi hakea täällä. Kaksitoista parasta videoesitystä kilpailee Heavy Metal Knitting World Champion -tittelistä finaalissa 8. heinäkuuta. Aiemmat voittajat ovat Giga Body Metal Japanista (2019) ja Resurrection of the Knitting Witch, Alankomaat (2021).

”Aikaisempien kisojen perusteella odotamme yllättäviä, hauskoja ja suorastaan hulvattomia esityksiä. Tulemme todistamaan neule- ja heavy metal -musiikin ystävien heittäytymistä ja esityksiä, jotka herättävät luovan hulluuden eloon ja tuottavat iloa kaikille. Olemme todistaneet, että käsityön ja musiikin yhdistäminen tällä tavalla tuo ihmisiä yhteen ja tarjoaa uuden tavan ilmaista itseään. Siitä on syntynyt oma performanssi, jonka elämyksen haluamme tarjota kaikille yleisölle sekä kilpailijoille”, Karjalainen toteaa.

Tapahtuman toteuttaa WTF Productions Oy yhteistyössä Tovari Marketing Oy:n ja Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta ry:n kanssa. Ilmoittaudu mukaan täällä.

YouTube video

Lisää luettavaa