Hiljaiselo komeasti katki: Uudella miehistöllä palannut Leverage solmi levydiilin ison eurooppalaislafkan kanssa

Uutta musiikkia luvataan julkaistavaksi kuluvan vuoden aikana.

29.03.2018

Vanhan liiton heavy rockia tuoreilla viboilla soittava Leverage julkaisi alkuvuodesta Red Moon Over Sonora -singlen, jolla se esitteli uusiutuneen kokoonpanonsa ja katkaisi samalla usean vuoden hiljaiselon. Yhtyeen uusi tuleminen saa nyt lisää vauhtia Italiasta, sillä bändi on solminut levydiilin Frontiers Musicin kanssa.

Vuonna 1996 perustettu Frontiers tunnetaan erityisesti melodisten hard rock- ja metalliyhtyeiden lafkana ja sen rosterista löytyy sellaisia bändejä kuin Dokken, Shiraz Lane, Primal Fear, Geoff Taten Operation: Mindcrime, Mr. Big ja Asia. Kitaristi ja perustajajäsen Tuomas Heikkinen on siis syystäkin innoissaan.

”Mahtavaa astua uuteen aikakauteen uudella kokoonpanolla sekä yhteistyöllä Frontiersin kanssa, jonka uskomme olevan meidän kaltaisille bändeille juuri oikea paikka. Olemme superinnostuneita uudesta musiikista, jota parhaillaan työstämme ja odotamme innolla, että saamme sitä julkaistua ja pääsemme soittamaan sitä myös keikoilla”, Heikkinen kommentoi.

Bändin nykyisessä kokoonpanossa vaikuttavat Heikkisen lisäksi Kimmo Blom (laulu), Mikko Salovaara (kitara), Sami Norrbacka (basso), Marko Niskala (koskettimet) sekä Valtteri Revonkorpi (rummut). Uutta musiikkia luvataan toimittaa jo kuluvan vuoden aikana ep-levyn verran ja uutta pitkäsoittoa luvataan ilmestyväksi myöhemmin ensi vuoden alussa.

Lisää luettavaa