Hyviä uutisia kaikille viini- ja olutharrastajille: Satyricon-nokkamiehen juomia on saatavilla nyt myös Suomessa

Alkon valikoimista löytyy jo Satyrin puna- ja roseeviinejä ja lisää tuotteita on tulossa.

Kuva: Tomi Pohto

Sen lisäksi, että Sigurd ”Satyr” Wongraven toimii Satyricon-yhtyeen laulajana, pyörittää hän myös pääosin viineihin keskittynyttä juomabisnestä. Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Satyr esittelee Suomesta ostamaansa beanie-pipoa (!) ja kertoo samalla kaikille suomalaisille viini- ja olutharrastajille erittäin miellyttäviä uutisia: hänen juomaperheensä tuotteita kuuluu nyt myös Alkon valikoimiin.

”En voi tulla vanhan beanieni kanssa Suomeen juuri nyt, mutta viinini sen sijaan ovat viimein saapuneet maahanne! Ne eivät ole mitään yksittäistapauksia, jotka sinun pitäisi ostaa keräilymielessä koska pidät musiikistani, vaan niiden pitäisi olla valintasi, koska suhtaudun viineihini yhtä vakavasti kuin musiikkiini”, Satyr kirjoittaa.

Alkon tilausvalikoimiin kuuluu tällä hetkellä Wongravenin keskitäyteläinen Alleanza Piemonte -punaviini (13%) sekä kuiva Senza Compromesso Piemonte -roseeviini (12%), jotka ovat molemmat Italiasta. Valikoimiin on lähitulevaisuudessa tulossa lisäksi Barolo-punaviini sekä saison-olutta.