Insomnium ja Omnium Gatherum tarjoavat korviketta peruuntuneelle kiertueelle livestriimin merkeissä

Yhtyeet soittavat netin välityksellä kotisohville pitkäperjantaina.

02.04.2020

Insomnium ja Omnium Gatherum toteuttavat pitkäperjantaina livestream-konsertin yhteistyössä East Coast Eventsin, AK Sound & Music Servicen, livevideo.fi:n ja Framenoirin kanssa. Striimikeikka alkaa siis 10.4. kello 19 ja striimin ”lipun” hinta on 8,90 euroa. Lippu sisältää keikat sekä livechatin bändien vaihdon aikana.

”Kaksi viikkoa sitten jos joku olisi ehdottanut minulle livestriimin tekoa, ja vieläpä lipunmyynnillisen sellaisen, olisin heittänyt pöytään vahvan EI-ääneni. Vaan maailma muuttuu – ja vieläpä näköjään ahdistavan nopeaan myös omassa karanteenissa. Insojen ja OG:n yhteisjenkkirundihan meni oikein lahjakkaasti niin päin persettä kuin vaan millään mittareilla mahdollista, joten tässä nyt sitten tarjotaan korviketta tästä aiheesta kansalle ja itsellekin, ennen kuin joskus ensi vuonna saadaan tämä reissu uudelleentoteutettua – ehkä”, kommentoi Markus Vanhala.

”Itselläkin kahden viikon seinääntuijotuskaranteenin jälkeen alkaa olla aika polttava himo päästä lavalle räimimään, edes vaikka sitten tyhjälle hallille ja kameransilmiä viihdyttäen. Tällä tapahtumalla myös yritetään kannattaa kulttuurialaa ja konserttitoimintaa, omaa crewiämme, kymenlaaksolaisia paikallisia alantoimijoita, ja tietysti bändejä itseäänkin, koska omat elantomme kyykkäsivät pystyyn keikkojen ja kiertueiden perumisen myötä. Mutta, keikkahan se on tämäkin. Kiitos ja kumarrus!”

Keikkoja pääsee seuraamaan East Coast Eventsin sivuilla, josta voi ostaa myös katseluun vaadittavan lipun. Tallenne pysyy lähetyksen jälkeen katseltavana vielä 48 tunnin ajan.

Lisää luettavaa