Janne Wirmanin Warmen löysi uuden laulajan Ensiferumista – ”Tietenkin sanoin kyllä”

Petri Lindroos liittyy Warmenin vahvuuteen.

14.04.2023

Parhaillaan uutta pitkäsoittoa työstävä, Children of Bodomista tutun Janne Wirmanin Warmen-yhtye tiedottaa kokoonpanomuutoksista. Mirka Rantala on astunut syrjään rumpalin tontilta ja hänen paikkansa on ottanut Seppo Tarvainen. Lisäksi Ensiferumista tuttu Petri Lindroos on kiinnitetty yhtyeen uudeksi solistiksi.

”Viimeaikaisen suhteellisen aggressiivisen biisinkirjoitustyylin myötä meidän piti alkaa miettiä sitä, kuka olisi hyvä tulkitsemaan näitä tuotoksia. Pitkällisen harkinnan jälkeen laitoimme viestiä Petrille, joka on Jannen pitkäaikainen tuttava ja sitä paitsi oikea mies juuri tähän hommaan”, yhtye kommentoi.

”Tietenkin sanoin kyllä. Tämä on paitsi älyttömän siisti juttu, mutta myös Warmen on erittäin metal”, Petri Lindroos toteaa omasta puolestaan.

Vuosituhannen alussa perustetun Warmenin seuraava, järjestyksessää kuudes albumi julkaistaan myöhemmin kuluvan vuoden aikana Reaper Entertainmentin kautta. Yhtyeen edellinen pitkäsoitto, vuonna 2014 alkujaan ilmestynyt First of the Five Elements julkaistiin viime maaliskuussa uusintapainoksena ja ensimmäistä kertaa cd:nä Reaperin toimesta.

Lisää luettavaa