”Jos odotat ESP-kitarasoundeja, uusi levymme ei ole sinulle”, totesi Linkin Park -laulaja – kitaravalmistajalta mainio kuittaus kommenttiin

17.04.2017

Moni pitkän linjan Linkin Park -fani on joutunut raapimaan päätään yhtyeen tuoreimpien singlejulkaisujen äärellä. Yhtye on nimittäin hylännyt tyystin kaikki tutut rock-elementit ja  sukeltanut syvälle popin ja radioystävällisen elektronisen musiikin pyörteisiin.

Bändin rap-osuuksista vastaava Mike Shinoda kertoi taannoin All Things Loudin haastattelussa yhtyeen varautuneen siihen, että uusi soundi aiheuttaa voimakkaita reaktioita. Shinodaa huvittaa, miten ihmiset ovat tuominneet parin singlen perusteella koko levyn ja se on saanut jo nyt muun muassa iTunesissa monia yhden tähden arvioita vaikka levy ei ole edes ilmestynyt.

– Kun levy viimein ilmestyy ja ihmiset pääsevät kuulemaan nämä biisit keikoillamme, asioista saa paremman kokonaiskuvan. Yksi biisi on vain pieni osa kokonaisuutta. Mutta myönnetään: jos odotat ESP-kitarasoundeja Rectifier-vahvistimen läpi, uusi levymme ei ole sinulle. Mutta tule toki keikoillemme, jossa soitamme niitä biisejä jotka ovat sinulle! Shinoda kommentoi.

Tästä kommentista kiinnostuttiin ja innostuttiin myös mainitun kitaravalmistajan taholta ja ESP:n sivuilla julkaistiinkin huvittava kirjoitus, jossa kiiteltiin mielikuvasta, jota Shinoda kommentillaan haki, mutta myös kuittailtiin bändin tyylisuunnan muutoksesta huvittavalla tavalla.

”Me ESP:llä olemme melko lunkia sakkia, mutta olimme hieman hämmentyneitä kun näimme All Things Loudin otsikon. Ensin pohdimme, mitä ihmettä tämä tarkoittaa, kunnes luimme haastattelun, jossa Shinoda kertoo uudesta, kevyemmästä soundista ja aiemman, kitaravetoisen soundin fanien odotuksista. Ymmärsimme siis, että tässä yhteydessä käytettiin ESP:tä edustamaan hevimusiikin voimakasta soundia ja juuri sitä ihmisten ei kannata odottaa tulevalta levyltään. Niinpä kuuntelimme heidän uuden levynsä biisejä ja… Kyllä, juuri näin. Mike on oikeassa: tämä ei ole ESP-kitaroiden soundi. Ei todellakaan.”

”Joten lyhyesti sanottuna: ESP:llä on ilo ilmoittaa, ettemme ole mukana Linkin Parkin uudella levyllä. Mutta tietenkin toivotamme heille kaikkea hyvää jatkossa.”

Auts!

Lisää luettavaa