Judas Priest esiintyi ensimmäisen kerran ilman Glenn Tiptonia – katso yleisöstä kuvattua videota

Näin uuden levyn tuottaneelta Andy Sneapilta irtoaa legendaariset riffit.

Judas Priest aloitti Firepower-albuminsa maailmankiertueen tiistaina 13. maaliskuuta Pennsylvaniasta. Erityisen tästä konsertista tekee se, että yhtye esiintyi nyt ensimmäistä kertaa ilman pitkäaikaista kitaristiaan Glenn Tiptonia, joka ilmoitti hiljattain joutuvansa jättämään rundin väliin Parkinsonin taudin vuoksi. Richie Faulknerin aisapariksi pestattiin uuden levyn toisena tuottajana häärinyt Andy Sneap.

Konsertista on nyt luonnollisesti putkahtanut videomateriaalia Youtubeen. Ohessa muutama fanin yllättävänkin hyvälaatuista videota Sneapin ensiesiintymisestä ja Firepower-kiertueen korkkaamisesta. Miten Sneap selviytyy uuden levyn materiaalista sekä heavy metal -legendan ikivihreistä hiteistä? Ota ja katso.

Judas Priest saapuu tällä kokoonpanolla ensi kesänä myös Suomeen, kun yhtye esiintyy Hyvinkään Rockfestin pääesiintyjänä torstaina 7. kesäkuuta. Festivaalin muita vetonauloja ovat muun muassa Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Stone Sour, Children of Bodom, Bullet for my Valentine ja Avenged Sevenfold.