Jylhää ja monipuolista metallia Suomesta – Infernon ensikuuntelussa uusi Seer of Ages -ep

Vasta kolmisen vuotta sitten alkunsa saanut tamperelainen Seer of Ages julkaisee toisen virallisen äänitteensä Essencen tulevana perjantaina, eli 18.8.

Meillä on ilo tarjota jossain Bathoryn, Primordialin ja Moonsorrow’n maastoissa liikuskelevan kuusibiisisen ep:n ennakkokuuntelu kitaristi Toni Pölkin biisikommenteilla varustettuna.

Essence:
– Ihmisen pitkään jatkunut välinpitämättömyys tätä planeettaa ja sen monimuotoista luontoa kohtaan langettaa kirouksen pitkän varjon tulevien sukupolvien ylle syösten ne epätoivoon hupenevien luonnonvarojen ja ylikansoittumisen ikeessä.

Sacrilege:
– Jokainen sukupolvi kantaa jossain määrin edellisensä taakkaa harteillaan ja hädän hetkellä etsii turvaa kaavoista, jotka ovat muodostuneet esteeksi aidolle henkiselle evoluutiolle.

Oblivion’s Trail:
– Totuus on suhteellista ja sidottu ajanhenkeen. On huomattavasti helpompaa tarttua jo olemassa oleviin doktriineihin ja elää niiden mukaan kuin lähteä tutkimaan aidosti uutta ja tuntematonta. Laosin-reissun tuliaisia.

Where the Weeds Grow Free:
– Ylikansoitus oli mielessä kun tämän tekstin kirjoitin, mutta siihen tuli myös kaksoismerkitys kannabiksen nautintoihin, jotka olivat vahvasti läsnä myös sanoitus- ja sävellysprosessissa.

Solitary Transient Travels:
– Vanha sävelmä, joka on roikkunut pitkään mukana. Tony Iommin instrumentaalien henkeen.

Memorial Candles:
– Vahvasti Arcturusin inspiroima biisi, joka oli alkusysäyksenä Seer of Agesin nykyiselle musiikilliselle linjalle. Teksti on metafora kuoleman lopullisuudelle ja lohdulle jonka se tuo.

Lisää luettavaa