Kerry King antoi päivityksen uuden bändinsä tilasta – ”Haluan kantaa mukanani samaa paloa kuin Slayerissä”

King vahvisti Paul Bostaphin olevan mukana.

19.07.2022

Vuonna 2019 pillit pussiin laittaneen thrash metal -legenda Slayerin kitaristi Kerry King antoi Metal Hammer -lehdelle tilannepäivityksen, mitä hänen uudelle bändiprojektilleen tälla hetkellä kuuluu.

”Jos se olisi ollut minusta kiinni, olisimme lähteneet keikoille jo 2020. Mutta tämä pandemia sekoitti kaiken kaikilta. Odottelin, että se menee ohi. En halunnut ryhtyä koe-eläimeksi ja opetella keikkailemaan uudelleen”, King sanoo.

”Olenko siis hidastellut? Kyllä, koska halusin että tämä paskamyrsky laantuu ensin. Mutta en aio hidastella enää pitkään.”

King vahvisti, että Slayerin riveissä viimeiset vuodet rumpaloinut Paul Bostaph on myös mukana projektissa, mutta muita soittajia King ei vieläkään paljasta. Yhtyeen musiikki tulee olemaan juuri sitä, mitä Kingiltä voi odottaakin.

”Soitin yhtä biisiä kaverilleni ja totesin: ’Jos olen viimeisen parin vuoden aikana tehnyt mitään, mikä kuulostaa Slayeriltä, niin se on tämä’. Ja hän vastasi, että se biisi olisi voinut olla miltä tahansa Slayerin levyltä. Keksin sen riffin itse asiassa takahuoneessa erään Slayerin keikan aikana. Olimme jo suuntaamassa lavaa kohti kun äänitin sen puhelimeeni talteen etten unohtaisi sitä”, King toteaa.

”Siitä itse asiassa tuli yksi viimeisiä biisejä, jotka sain valmiiksi noihin sessioihin. Kun se vihdoin tulee eetteriin, tai kauppoihin tai Appleen tai mistä ikinä ihmiset tätä nykyä ostavatkaan musiikkia, voitte kaikki pelata arvauspeliä, että mikä niistä biiseistä se on.”

Mitä keikkoihin tulee, King sanoo, että fanien ei kannata odottaa heti alkuun yhtä massiivista tuotantoa kuin Slayerillä oli viimeisinä vuosinaan.

”Haluaisin mielelläni ison tuotannon, mutta olen sanonut kaikille, ettei kannata odottaa Slayerin [kokoluokan] keikkapaikkoja. Elleivät ihmiset sitten tartu musaan heti, aloitamme paljon pienemmistä paikoista. Mutta haluan kantaa mukanani samaa paloa kuin Slayerissä. Se on yksi asia, jonka otin mukaani.”

Lisää luettavaa