Slayer lopetti liian aikaisin, sanoo Kerry King – ”Vituttaa, ettemme soita”

Kitaristin uuden projektin materiaalia odotellessa.

13.10.2021

Machine Head -yhtye viettää tänä vuonna kolmekymppisiään, minkä johdosta joukko kollegoita ja ystäviä on lähettänyt bändille onnitteluja ja terveisiä videon muodossa. Videotervehdyksellä on mukana muun muassa Metallican Lars Ulrich ja Robert Trujillo, Kornin Brian ”Head” Welch ja Jonathan Davis, Testamentin Chuck Billy ja Adam ”Nergal” Darski (Behemoth, Me and That Man).

Myös pillit pussiin laittaneen Slayerin Kerry King lähetti onnitteluja bändille ja ystävälleen Robb Flynnille ja tuli ohimennen samalla todenneeksi, että marraskuussa 2019 viimeisen keikkansa soittanut Slayer laitettiin telakalle aivan liian aikaisin.

”Kuulin, että onnittelut ovat paikallaan ystävilleni Machine Headissa. Ilmeisesti 30 on tullut mittariin, mikä on melkoinen saavutus. Moni ei pääse sinne asti. Me pääsimme ja sitten lopetimme liian aikaisin. Vituttaa, ettemme soita”, King tokaisee ja palaa sitten nopeasti takaisin onnittelemaan juhlakalua.

”En ole varma, tietääkö Robb tätä, mutta Machine Head on ainoa bändi, jonka henkilökohtaisesti halusin [Slayerin] lämmittelijäksi.”

Slayerin lopettamisen jälkeen King on kypsytellyt omassa rauhassaan uutta sooloprojektia, jossa on mukana ainakin Slayerissä viimeiset vuodet rummuttanut Paul Bostaph. Mitään valmista kamaa ei ole vielä toistaiseksi saatu kuultavaksi, mutta Bostaphin mukaan Kingin tekemä musiikki ”kuulostaa Slayeriltä olematta kuitenkaan Slayeriä”.

”Kerry on kirjoittanut Slayerille kappaleita koko uransa, ja hänellä on oma tyylinsä, joka ei muutu vaikka bändi on loppunut”, Bostaph kommentoi taannoin Riff Crew’n haastattelussa.

Lisää luettavaa