King Diamondilta tilannepäivitys ikuisuusprojektiksi osoittautuneesta dvd-julkaisusta – eikä siinä vielä kaikki

Kinkun ystäville on tarjolla paljon hyviä uutisia.

04.04.2018

King Diamond ja luottokitaristinsa Andy LaRocque ovat jo pitkään työstäneet Abigail-juhlakiertueilla kuvattua materiaalia livejulkaisuksi. Pitkään venynyt projekti on Diamondin mukaan vihdoin ja viimein aivan loppusuoralla. Laulaja kertoi asiasta hiljattain Eddie Trunkin radio-ohjelmassa vieraillessaan.

– Se on kuvattu hyvin ainutlaatuisella tavalla, en usko että fanimme ovat koskaan nähneet mitään vastaavaa. Kuvasimme kaikki keikat yhdeksän GoPro-kameran kanssa, jotka oli asetettu eri paikkoihin joka ilta: arkkuun, lyhtyihin, pyörätuoliin, kitaroihin, kaiteisiin… Emme edes tienneet, mihin niitä oli laitettu, ennen kuin menimme lavalle ja huomasimme ne itse. Kuvasimme 25 keikkaa tällä tavalla ja siihen päälle vielä yhdeksän ihan ammattilaiskalustolla, Diamond kuvailee ja kertoo dvd:n olevan ”98 prosenttisesti” valmis.

Eivätkä hyvät uutiset lopu vielä tähän: kun livetallenne on saatu pois jaloista, alkaa puolestaan Kinkun seuraavan albumin äänitykset. Levyn sävellyspuoli on Diamondin mukaan vielä pahasti kesken, mutta tarina on noin 80 prosenttisesti valmis. Laulaja lupailee uutta musiikkia ilmestyväksi vielä kuluvan vuoden aikana.

– Heti kun dvd on valmis – eli joskus kahden tai kolmen viikon päästä – [Andy LaRocque] saapuu tänne [Teksasin Friscoon] kotistudiooni, jossa teemme seuraavan levyn kaikki lauluäänitykset.

King Diamondin radiohaastattelusta tekstimuodossa uutisoi Blabbermouth.

Lisää luettavaa