Kirk Hammett sanoo palautuvansa ”kadonneen puhelimen tapauksesta” ylikompensoimalla – ”Minulla on jo 500 uutta ideaa”

Kitaristi sanoo myös ottaneensa tapauksesta opiksi.

03.11.2017

Jotkut varmaan muistavat Metallica-kitaristin surullisenkuuluisan ”kadonneen puhelimen tapauksen” muutaman vuoden takaa. Kirk Hammettin mukaan tämä hävitti tuolloin iPhonensa ja puhelimen mukana katosivat myös satakunta uutta riffi-ideaa Metallican seuraavalle levylle, tässä tapauksessa Hardwired… To Self-Destructille. Tämä on kitaristin mukaan syy sille, miksei hänen nimeään ole levyllä yhdenkään kappaleen tekijätiedoissa.

Brittien CG-lehden tuoreessa haastattelussa Hammett sanoo, ettei ole vieläkään täysin päässyt tapauksesta täysin yli, mutta on kuitenkin ottanut tapauksesta opikseen eikä ole antanut sen täysin lannistaa itseään.

”Ylikompensointi on tapani palautua siitä. Puhelimen mukana meni 500 ideaa. Minulla on jo 500 uutta ideaa ja lisää tuloillaan. Mukana on paljon hyvää musiikkia, joka odottaa tilaisuutta kehittyä eteenpäin. Otan kitaran käteen joka päivä, ajattelen niitä kadonneita riffejä ja ajattelen, että minun pakko tehdä lisää ja kenties sitä kautta palauuisi mieleeni edes joitain vanhoista ideoistani. Niin ei tosin ole vielä käynyt”, Hammett kertoo.

Lisää luettavaa