Kitarataituri Nita Strauss julkaisi uuden singlen, mukana Arch Enemyn Alissa White-Gluz – katso video

Kappaleen sanat pohjautuvat vanhaan tarinaan kahdesta sudesta, jotka käyvät kamppailua jokaisen ihmisen sisällä.

26.10.2022

Pitkään Alice Cooperin yhtyeessä soittanut, tällä hetkellä Demi Lovaton taustabändiin kuuluva kitarataituri Nita Strauss on julkaissut uuden The Wolf You Feed -singlen videoineen. Vierailevana tähtenä kappaleella kuullaan Arch Enemy -solisti Alissa White-Gluzia.

”Jos katsotte vanhoja haastattelujani viimeisen kymmenen vuoden ajalta, aina kun minulta on kysytty kenen laulajan kanssa haluaisin tehdä yhteistyötä, on Alissa aina ollut ensimmäinen nimi joka suustani tulee. Hän on todellakin yksi suosikkilaulajani tällä alalla. Tämän biisin tekeminen yhdessä oli juuri sitä, mitä toivoinkin”, Strauss kommentoi.

Kappaleen sanat pohjautuvat legendan mukaan erään vanhan alkuperäisamerikkalaisen lapsenlapselleen kertomaan tarinaan kahdesta sudesta, jotka kamppailevat keskenään jokaisen ihmisen sisällä – toinen edustaa kaikkea hyvää, toinen kaikkea pahaa – ja se susista voittaa, jota ihminen itse syöttää.

”Olen ylpeä tästä kappaleesta varsinkin tällaisena aikana. Tämä ajanjakso historiassa, oli kyse sitten politiikasta, musiikista, sosiaalisesta mediasta tai henkilökohtaisesta elämästämme, on avannut silmät monien ihmisten sisällä oleviin susiin. Kenties tämä kappale muistuttaa, että jokaisella meistä on kyky päättää, miten reagoimme asioihin”, Strauss pohtii.

Lisää luettavaa