Kokoonpanomuutoksia Haken-yhtyeessä – ”Muulla bändillä ja minulla on hyvin erilaiset musiikilliset visiot”

Kaikilla pitkäsoitoilla mukana ollut Diego Tejeida jatkaa omia teitään.

23.11.2021

Progressiivista rockia soittavan Haken-yhtyeen pitkäaikainen kosketinsoittaja Diego Tejeida ei jatka enää yhtyeen riveissä. Asiasta tiedotetaan bändin some-kanavilla.

”Viime vuosien aikana tuli kiistämättömän selväksi, että muulla bändillä ja minulla on hyvin erilaiset musiikilliset visiot. Nämä erimielisyydet saavuttivat nyt käännekohdan. Jotta molemmat osapuolet voivat jatkaa musiikillista uraansa, on välttämätöntä lähteä eri teille. Tästä syystä matkani Hakenissa on tullut päätökseen. On tullut aika seurata sydäntäni ja kulkea omaa polkuani”, Tejeida kommentoi.

”Olen hyvin ylpeä siitä, mitä Charlie, Conner, Ray, Richard, Ross ja minä olemme yhdessä saavuttaneet. Kun katson taaksepäin, tuntuu hullulta ajatella, että lähes 13 vuotta sitten olimme vain pienille yleisöille soittanut paikallinen lontoolaisbändi, jolla oli suuria unelmia. Joka levyn ja keikan myötä kasvoimme sekä muusikkoina että yksilöinä. Mutta kuten yleensäkin ihmissuhteissa, joskus ihmiset vain kasvavat erilleen.”

Haken perustettiin vuonna 2007. Tejeida liittyi bändiin seuraavana vuonna korvaten alkuperäisen kosketinsoittajan Peter Jonesin, joka soitti bändin vuonna 2008 ilmestyneellä Enter the 5th Dimension -demolla.

Lisää luettavaa