Korona jyllää jälleen Korn-leirissä – jo kolmas sairastuminen kiertueen aikana

Kitaristi Brian "Head" Welch on ainoa, joka on toistaiseksi välttynyt koronalta.

15.10.2021

Nu metal -pioneeri Korn aloitti Pohjois-Amerikan-kiertueensa elokuun alussa. Kovin monta keikkaa ei rundia ehtinyt kulua, kun laulaja Jonathan Davis sairastui koronaan ja yhtye joutui perumaan muutamia esiintymisiään. Davis kuitenkin palasi nopeasti lavalle, mutta joutui hoitamaan esiintymiset istuen.

Hieman myöhemmin myös kitaristi James ”Munky” Shaffer sairastui koronaan, mutta tällä kertaa yhtye ei perunut keikkoja vaan hoiti ne tuuraavan kitaristin J.R. Bareisin kanssa. Bareis on tuttu mies muun muassa Korn-kitaristi Brian ”Head” Welchin Love and Death -sivuprojektista.

Nyt aivan kiertueen loppusuoralla yhtye tiedottaa, että rumpali Ray Luzier on vuorostaan sairastunut koronaan ja joutuu olemaan sivussa ainakin kolme seuraavaa keikkaa. Luzierin tuuraajaksi on pestattu Fever 333 -yhtyeen Aric Improta.

Kitaristi Head on siis ainoa Korn-jäsen, joka on ainakin vielä toistaiseksi välttynyt koronalta. Nähtäväksi jää, selviääkö miekkonen loppuun saakka ilman tartuntaa.

Korn kiertää parhaillaan ilman alkuperäisbasisti Reginald ”Fieldy”Arvizua, joka pitää taukoa bändistä henkilökohtaisten syiden vuoksi. Hänen tuuraajanaan kiertueella on toiminut Suicidal Tendenciesin Roberto ”Ra” Diaz.

https://www.instagram.com/p/CVBEKXbpXiS

Lisää luettavaa