Kovaa ajoa Leveragelta – esimakua tulevasta ep-levystä tarjolla

Syys-ep:tä seuraa täyspitkä albumi keväällä 2019.

25.06.2018

Uudella miehistöllä paluuta tekevä hard rock -jyrä Leverage on julkaissut maistiaisen syksyllä ilmestyvältä The Devil’s Turn -ep-levyltä. Wheels from Hell on kitaristi Tuomas Heikkisen mukaan old shool -riffiajoa, jota tehdessä oli todella hauskaa. Kappaleeseen tehdyn lyriikkavideon voit tarkistaa tuosta yläpuolelta.

Wheels from Hell on biisinä on tajuttoman energinen ja siinä on koko ajan hullun lailla eteenpäin puskeva ajo päällä, joten halusin että video tukisi sitä kaikin mahdollisin tavoin. Mielikuva ylinopeasta liikkeestä kaupungin läpi kaahattuna tuli välittömästi mieleen, kun sain toimeksiannon videoon. Tavoitteena oli, että kun video loppuu niin ruudun toisella puolella on syke sopivasti noussut – ja jos seuraavan kerran biisin kuullessa alkaa taas silmissä vilistä, niin sehän on plussaa! Mistä tulikin mieleen, että video pitää katsoa mahdollisimman isolta ruudulta, mahdollisimman läheltä ja tietysti mahdollisimman lujaa!”, hekumoi puolestaan rumpali Valtteri Revonkorpi.

Syksyllä julkaistavaa digi-ep:tä seuraa täyspitkä albumi myöhemmin keväällä 2019. Ennen studiosessioita yhtyeen pääsee näkemään livenä John Smith -festivaaleilla 21. heinäkuuta.

Lisää luettavaa