Kristillinen ryhmä vaatii kampusradiota lopetettavaksi New Jerseyssä – ”saatanallista” kanavaa syytetään pahuuden levittämisestä

Metallimusiikki on sittenkin yhä vaarallista.

Kuva: https://shutdownwsou.com/

Kristillinen Shut Down WSOU -ryhmä vaatii Yhdysvalloissa New Jerseyn South Orangessa sijaitsevassa Seton Hallin yliopistossa toimivaa rockiin ja raskaampaan musiikkiin erikoistunutta WSOU-kampusradiota lopetettavaksi. Ryhmä syyttää vuodesta 1986 saakka toiminutta radioasemaa saatanallisuudesta sekä pahan ja vihamielisen alakulttuurin levittämisestä kristittyjen keskuuteen.

”Tämä on katolinen yliopisto. Katoliset yliopistot Amerikassa ovat hukanneet missionsa täydellisesti. Tilanne on niin paha, että yliopisto lähettää radio-ohjelmaa satanismista 12-vuotiaista koostuvalle kohdeyleisölle ja sen on loputtava”, Shut Down WSOU -ryhmän perustaja Richard Smaglick kommentoi paikalliselle News 12 -kanavalle.

Ryhmän mukaan radiokanavalla on kuultu musiikkia, joka ”kutsuu saatananpalvontaan” (Dimmu Borgirin The Serpentine Offering), kertoo ”vastasyntyneen rituaaliuhrauksesta” (Myrkurin Måneblot) sekä ”kutsuu kuuntelijaa polvistumaan ja antautumaan pahuudelle” (Candlemassin Bewitched).

Asiasta uutisoi Metal Hammer.