”Kuin moderni Aces High” – tuttujen metallilaulajien trio The Three Tremors julkaisi uuden videon

Lennä tai kuole!

Kolmen metallilaulajan eli Tim ”Ripper” Owensin (ex-Judas Priest, ex-Iced Earth, Dio Disciples), Harry ”The Tyrant” Conklinin (Jag Panzer) ja Sean ”The Hell Destroyer” Peckin (Cage, Death Dealer, Denner/Shermann) muodostama The Three Tremors on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleelleen Fly or Die, joka löytyy bändin alkuvuodesta julkaistulta esikoisalbumilta.

”Tätä videota oli mahtava kuva niin monella eri tasolla. Ensinnäkin olen sotafriikki ja Mustangin ohjaamossa istuminen tuntui uskomattomalta. Kun ajattelee, miten urheat sotilaat taistelivat niihin ahtaisiin tiloihin pakkautuneena, se antaa hommaan ihan uutta perspektiiviä. Lisäksi luulen metallijumalten hymyilleen meille kuvauspäivänä – olimme myrskynsilmässä ja ainoa selkeä päivä kahden viikon taukoamattoman kaatosateen keskellä. San Diegoa ympäröivät vuoret olivat lumen peitossa ja ilma oli raikas. Oli hieno päivä tehdä kunniaa niin tärkeälle tapahtumalle Amerikan historiassa”, Peck fiilistelee.

”Olemme soittaneet biisiä nyt yli kolmellakymmenellä keikalla ja monet fanit ovat sanoneet sen olevan kuin moderni Aces High, mikä on totta kai suurin mahdollinen kohteliaisuus!”