Lähiöbotoxin riveissä yllättävä muutos: perustajajäsen sai potkut – ”Tieto tuli puun takaa”

Jaakko Luomanen kertoi lähtöpasseistaan Instagramissa.

21.03.2023

Rap metal -yhtye Lähiöbotoxin perustajajäsen, kitaristi Jaakko ”Lieminen” Luomanen julkaisi Instagram-sivuillaan kuvan, jonka saatetekstissä tämä kertoo saaneensa lähtöpassit yhtyeestä. Luomanen kertoo saaneensa tiedon viime viikolla.

”Ilmotusluonteinen tieto tuli puun takaa ja yllätti täysin. Olimme viime aikoina miettineet uusia tapoja toimia tuottavammi, ja meillä oli niissä eriäviä näkemyksiä. Olisin toivonut edes jonkunnäköistä keskustelua aiheesta, mutta bändi ei tätä selvästi halunnut”, Luomanen kirjoittaa.

”Perustin Lähiöbotoxin vuonna 2018. En olisi sillon uskonut, että taival loppuu näin. Toivon heille kaikkea hyvää valitsemallaan polulla.”

Luomanen ei kuitenkaan ole lopettamassa musiikin parissa toimimista vaan kertoo pistäneensä jo uuden yhtyeen pystyyn yhdessä vanhan Heaven ’n’ Hell -bändinsä alkuperäisen laulajan Tom Henrikssonin kanssa.

”Olen soittanut viime aikoina kitaraa enemmän kuin vuosiin. Oon ollu tuottelias myös biisien kirjoitushommissa. Koen, että mulla on just nyt paljon annettavaa rockmusiikille, ja siks halu tehdä musaa bändien kanssa on suuri.”

Lähiöbotoxin some-kanavissa ei Luomasen erottamisesta ole tätä kirjoittaessa vielä tiedotettu eikä asiaa ole kommentoitu.

Lisää luettavaa