Lamb of God -kitaristi julkaisi uuden singlen soololevyltään – mukana edesmennyt Chester Bennington

Levyllä on mukana iso liuta nimekkäitä vieraita.

09.01.2019

Lamb of Godista tuttu Mark Morton julkaisee debyyttisooloalbuminsa Anesthetic 1. maaliskuuta. Levyltä on nyt julkaistu toinen singlelohkaisu, jolla laulaa edesmennyt Linkin Park -solisti Chester Bennington. Voit kuunnella kappaleen tuosta yläpuolelta.

”En ollut juurikaan hengaillut Chesterin kanssa ennen biisin äänittämistä. Oli hyvin vaikuttavaa, miten hänen tasollaan oleva kaveri oli tarpeeksi nöyrä ja sitoutunut kohtelemaan biisiä kuin se olisi ollut Linkin Parkin tai hänen omansa. Ja se tapahtui heti. Meni viisitoista minuuttia tapaamisestamme, kun olimme pöydän äärellä, molemmilla edessään kynä ja paperia ja kävimme läpi teemoja, riimipareja ja sen sellaista”, Morton kuvaili yhteistyötä Benningtonin kanssa Metal Hammerin haastattelussa.

”Ja kun biisi oli tehty, pidimme taukoa ja aloimme jutella henkilökohtaisemmista asioista – tosielämän jutuista. [Kaikista levyn vierailijoista] hän oli minulle suurin yllätys.”

Benningtonin lisäksi levyllä laulavat Randy Blythe (Lamb of God), Jacoby Shaddix (Papa Roach), Myles Kennedy (Slash, Alter Bridge), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Mark LaneganChuck Billy (Testament), Jake OniJosh Todd (Buckcherry), Mark Morales ja Naeemah Maddox. Mortonin lisäksi levyllä soittavat puolestaan Roy Mayorga (Stone Sour), David Ellefson (Megadeth), Ray Luzier (Korn), Paolo Gregoletto ja Alex Bent (Trivium), Mike Inez (Alice in Chains), Jean-Paul Gaster (Clutch), Steve Gorman sekä Marc Paul.

Lisää luettavaa