Lars Ulrich: Metallican uusi levy valmistuu tänä kesänä

28.05.2016

Metallica on hitaasti kyhäellyt seuraajaa vuonna 2008 julkaistulle Death Magneticille nyt jo vuoden päivät. Rumpali Lars Ulrichin mukaan homma viimeistellään vihdoin ensi kuussa. Mies kommentoi uuden albumin tekoprosessia Metal Forces -lehdelle näin:

– Olemme tulossa musiikillisen luomistyömme loppuvaiheeseen ja alamme nyt katsoa eteenpäin ja miettiä, miten jaamme tämän albumin muun universumin kanssa. Kesäkuu on käytännössä se aika, jolloin istumme alas ja päätämme, mitä teemme kaiken suhteen; minkä nimen levy saa ja mitä sille tulee.

Levyn tuottaa sama mies kuin Death Magneticin, bändin tutussa päämajassa Kalifornian San Rafaelissa.

Greg Fidelman on tehnyt tätä levyä 24/7 jo viime kesästä lähtien. Hän on tehnyt mielettömän upeaa työtä ja on pistänyt mukaan koko sydämensä ja sielunsa. Hän on auttanut meitä miksaamaan ja tuottamaan tämän levyn viettäen sen parissa käytännössä joka hetken, jonka on ollut hereillä.

Uuden levyn julkaisukin meinataan saada tapahtumaan vielä tämän vuoden puolelle, ellei mitään maailmaa järisyttävää tapahdu:

– Jos levy ei tule ulos tänä vuonna, se ei johdu siitä, etteikö se olisi valmis. Silloin syynä on joku kosminen syy, jonka takia meidän ehkä olisi fiksumpaa pidätellä sitä ensi vuodelle asti. Mutta levy valmistuu tänä kesänä.

Lisää luettavaa