Löydä tie varjoista Vornan johdolla

04.01.2017

Pirkanmaalainen pakanametalliyhtye Vorna julkaisee huomenna 5.1. Tie varjoista -nimisen singlen. Sen lyriikkavideo saa Infernossa nyt ensiesityksensä.

”Tie varjoista edustaa musiikillisesti Vornan tuotannon nopeatempoisempaa ja ärhäkämpää laitaa, olematta silti päätöntä tykitystä. Viimeisin albumimme ja viime syyskuussa julkaistu Aalloista-single uivat keskimäärin melko syvissä vesissä ja nojaavat fiilistelevämpään ilmaisuun, joten tuntui hyvältä päästellä vaihteeksi vähän höyryjä”, laulaja Vesa Salovaara kommentoi.

”Meille tyypillinen melankolia ja haikeat melodiat ovat toki läsnä, mutta pohjimmiltaan koen kappaleen olevan eräänlainen voimabiisi, mihin jo nimikin viittaa. Ei jäädä ehdoin tahdoin kykkimään ja uhriutumaan asioiden varjopuolelle, vaan mennään eteenpäin ja tehdään asioille jotakin.”

Single korkkaa Vornan aktiivisen alkuvuoden: bändi kiertää ensi viikolla Thyrfingin ja Kalmahin kanssa sekä soittaa kuun loppupuolella JKL Metal Festivalilla. Tarkemmat keikkapäivät löytyvät lyriikkavideon alta.

Vorna keikoilla:
12.1.2017 Tampere, Klubi w/ Thyrfing (SWE) & Kalmah
13.1.2017 Turku, GONG 1 w/ Thyrfing (SWE) & Kalmah
14.1.2017 Helsinki, Nosturi w/ Thyrfing (SWE) & Kalmah
21.1.2017 Jyväskylä, JKL Metal Festival

Lisää luettavaa