Machine Headistä lähtenyt Phil Demmel julkaisi uutta musiikkia – mukana Megadeth- ja Sacred Reich -muusikoita

Demmel sanoo tarjonneensa kappaletta Machine Headin edelliselle levylle.

08.01.2020

Kitaristi Phil Demmel (Vio-Lence, ex-Machine Head) on julkaissut uuden The Permanent Decay -nimisen kappaleen, jolla soittaa varsin nimekästä porukkaa. Demmelin lisäksi mukana ovat rumpali Dave McClain (Sacred Reich, ex-Machine Head), laulaja Brandan Schieppati (Bleeding Through) sekä basisti David Ellefson (Megadeth). Voit kuunnella kappaleen yläpuolelta.

”Minulla oli muutamia biisejä, jotka olin kirjoittanut edelliselle bändilleni, mutta joita ei koskaan käytetty. McClain ja minä työstimme niitä ja mietin, kuka olisi sopiva laulaja. Vaimoni (Marta Peterson) soittaa Bleeding Through -yhtyeessä ja Brandan päätyi sitä kautta mukaan – hän tekikin murhaavan hyvää työtä! Ellefson ja minä puolestaan puhuimme jo viime vuoden NAMM-tapahtumassa, että meidän pitäisi tehdä jotain kimpassa. Kun tämä projekti tuli eteen, se oli juuri otollinen siihen tarkoitukseen” Demmel avaa, miten eri soittajat päätyivät mukaan.

”Emme tiedä, olemmeko virallisesti bändi vai mikä tämä juttu oikeastaan on. Tiedämme vain sen, että soitamme tällä biisillä ja diggailemme siitä. Kukaan ei tiedä sen enempää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”

Lisää luettavaa