Megadeth-rumpali teki soittovideon kappaleesta, jota Dave Mustaine ei suostunut esittämään moneen vuoteen – katso

Näin Dirk Verbeurenilta taittuu vuoden 1986 The Conjuring.

Thrash metal -jätti Megadethin riveissä vuodesta 2016 saakka soittanut rumpali Dirk Verbeuren on julkaissut videon, jolla tämä soittaa yhtyeen vuonna 1986 julkaiseman kappaleen The Conjuring. Katso komea drumcam-video tuosta yläpuolelta.

The Conjuring on kappale, jota yhtyeen kippari Dave Mustaine ei suostunut soittamaan moneen, moneen vuoteen. Syynä oli se, että uskoon tullut Mustaine ei halunnut soittaa biisiä, joka käsittelee mustaa magiaa ja jossa kerrotaan ohjeita kirouksen langettamiseen. Kesällä 2018 kappale teki kuitenkin taas paluun settilistaan 17 vuoden tauon jälkeen.

Chris Adler (vuoden 2016 Dystopia-albumilla soittanut rumpali) ehdotti, että äänittäisimme The Conjuringin uudelleen uusilla sanoituksilla. Tuumin, että ehkä minun pitäisi vaan miettiä asennettani uudelleen. Kun silloin joskus päätin, etten halua olla enää pakana ja putsasin elämäntapani, löin jarrut pohjaan aika monen asian suhteen ja olin ehdoton siinä, mitä voin ja mitä en voi tehdä. Olen kuitenkin kasvanut ja kehittänyt ajattelutapaani tällä matkalla positiivisemmaksi ihmiseksi ja esikuvaksi. Joten jos kukaan ei vahingoitu siitä, voisin soittaa kappaletta taas – onhan se kuitenkin hyvä biisi”, Mustaine tuumi radiohaastattelussa vuonna 2016.