Mercyful Fate lähtee kiertueelle ilman pitkäaikaista basistiaan – syynä vakava sairaus

Timi Hansen paljasti sairastavansa syöpää.

02.08.2019

Tanskalainen metallipioneeri Mercyful Fate paljasti eilen aktivoituvansa jälleen pitkästä aikaa ja lähtevänsä kesällä 2020 Euroopan-kiertueelle. Samassa yhteydessä kerrottiin, että kiertuekokoonpanossa bassoa tulee soittamaan Armored Saintista tuttu Joey Vera. Tämä sai monet fanit pohtimaan, miksei jo alkuperäiskokoonpanoon kuulunut pitkäaikainen basisti Timi Hansen lähde mukaan kiertueelle.

Basisti (kuvassa vasemmassa laidassa) kertoikin itse laulaja King Diamondin vaimon Facebook-sivujen välityksellä syyn poissaololleen: Hansen sairastaa syöpää ja käyttää kaiken energiansa sitä vastaan taistellakseen. Hansen ei tarkalleen kerro, mistä syövästä on kyse, mutta sanoo liittyvänsä mukaan bändiin heti, kun hän siihen vain kykenee.

”On suuri unelmani olla jälleen lavalla vanhan Mercyful Fate -ryhmän kanssa ja soittaa kaikille uskollisille faneille. Jos niin ei tapahdu, pyydän, että otatte Joey Veran hyvin vastaan. Olen samaa mieltä kuin King, että hän on täydellinen tuuraaja minulle, joten pitäkää hänestä hyvää huolta”, 60-vuotias Hansen lähettää terveisiä.

Ikävää, mutta ymmärrettävää. Voimia ja jaksamisia Hansenille!

Lisää luettavaa