Metallibändien maskotit parhausjärjestykseen – Äänestä suosikkiasi!

26.06.2014

Nyt on aika laittaa metallibändien maskotit nokkimisjärjestykseen – äänestä suosikkiasi! Kenen joukoissa seisot? Vain äänestämällä voit vaikuttaa! Ja muita kliseisiä iskulauseita!

Alla lyhyet esittelyt kustakin finalistista ja niiden alta löytyy äänestys. Infernon verkkotoimituksen raati suoritti esikarsinnan täysin mielivaltaisin perustein, joten listalta uupuvien maskottien perään itkeminen on nyt turhaa.

Tällä kertaa mukana on vain ulkomaisten yhtyeiden maskotteja. Tehdään kotimaisista vastaava seuraavaksi.

anthrax_not_man
Anthrax: Not Man
Maskotti, joka ei esiinny levyjen kansitaiteessa? Anthrax-fanituotteissa satunnaisesti seikkaileva häiriintynyt perunapää on silti onnistunut varmistamaan paikkansa ikonisena maskottina.

Dio_Murray
Dio: Murray
Ronnie James Dio löysi triljoona vuotta luolassa nukkuneen, hirviöksi muuttuneen jättiläisen, jonka nimesi Murrayksi. Holy Diverin kannessa ensiesiintymisensä tehneelle maskotille on siis kirjoitettu kunnon taustatarinakin.

HAMMERFALL_Hector3
Hammerfall: Hector
Debyyttilevystä saakka kansitaidetta varustanut paladiini on noussut lavalle Hammerfallin kanssa. Hector ei ollut Infectedin kannessa, mutta tekee paluun elokuussa ilmestyvällä (r)Evolution-albumilla.

Helloween_Jack_O_Lantern
Helloween: Jack O Lantern
Helloweenin maskotilla ei taida olla virallista nimeä, mutta bändiä ei voi ajatella niin etteikö tämä irvistelevä kurpitsa tulisi mieleen.

Iced_Earth_Set_Abominae
Iced Earth: Set Abominae
Something Wicked -saagan myötä henkiin herännyt antikristuksenkaltainen hahmo, joka tahtoo tuhota ihmiskunnan. Mutta varmasti muuten mukava tyyppi.

Inflames_jesterhead
In Flames: Jesterhead
Toivottavasti kukaan ei äänestä tätä. Miten hemmetissä tämä päätyi mukaan?

Iron_maiden_Eddie
Iron Maiden: Eddie
Eddie ei esittelyitä kaipaa, epäilemättä maailman tunnetuin maskotti. Levyt, paidat, keikat, Eddie on aina läsnä – vuoden 1980 Running Free -singlestä lähtien.

Kreator_Violent_Mind
Kreator: Violent Mind
Violent Mind ei ole esiintynyt läheskään kaikilla Kreator-levyillä. Mutta silloin kun on, häntä on kohdeltu kaltoin ja kunnolla. Violent Mind on varsinkin thrash-piireissä rakastettu maskotti.

Manowar2
Manowar: Manowarrior
Taisteluista ja tisseistä innostuva muskelimies kuvataan aina ilman kasvoja. Ai miksi? Jotta me kaikki kynäniskat voimme kuvitella itsemme hänen saappaisiin.

Megadeth_Vic_Rattlehead2
Megadeth: Vic Rattlehead
”Älä näe pahaa, älä puhu pahaa, älä kuule pahaa”, viestittää Megadethin matkassa kaikkea kokenut Vic.

motorhead_Snaggletooth
Motörhead: Snaggletooth
Ilmasto lämpenee, trendit vaihtelevat, mielipiteet muuttuvat, bändejä tulee ja menee. Mihin voit enää luottaa? Motörhead ja Snaggletooth, siinä kaksi asiaa jotka eivät muutu.

Overkill_Chaly
Overkill: Chaly
Sarvilla ja siivillä varustettu pääkallo, joka ampuu vihreää laseria silmistään. Onkohan nyt yritetty hieman liikaa? Aivan sama, lukuisissa kansissa esiintynyt Chaly on lunastanut paikkansa maskottien hall of famessa.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Lisää luettavaa