Metallibändien vuoro lähteä jäähallikiertueelle

19.10.2015

Ensikeväinen Sakara Tour vie metallifanit lähinnä Cheekin apajille. Stam1na, Mokoma ja Diablo lähtevät nimittäin jäähallikiertueelle. Kolmen Sakara-metalliyhtyeen tuoreimmat albumit – SLK (2014), Elävien kirjoihin (2015) ja Silvër Horizon (2015) – onnistuivat nappaamaan piikkipaikan Suomen viralliselta albumilistalta ilmestymisviikoillaan, joten jäähallit ovat perusteltu valinta.

– Ensimmäisestä Sakara Tourista tulee ensi vuonna kuluneeksi 10 vuotta. Olemme loputtoman onnekkaita ja kiitollisia siitä, että olemme saaneet taittaa vuosikymmenen näin hienojen yhtyeiden ja ennen kaikkea kuulijoiden kanssa. Sakara-bändien välillä on aina vallinnut veljellinen yhteys, minkä myös yleisö on aistinut. Parempia bileitä ei synny millään muulla porukalla, Mokoma-kitaristi ja Sakara-toimitusjohtaja Tuomo Saikkonen kommentoi.

Kolmen kimppaa pääsee todistamaan 9. huhtikuuta Lappeenrannan Holiday Club Saimaa -areenalla, 16. huhtikuuta Espoon Metro-areenalla ja 30. huhtikuuta Oulun Energia-areenalla. Lipunmyynti alkaa 23. lokakuuta Lippupalvelussa. Tarkemmat tiedot löytyvät Facebookista.

Lisää luettavaa